NR

TYPE

INDHOLDSFORTEGNELSE  1251-1275

 676

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film241-260/wmv-245.wmv

Den sidste tid
Undersøg din tro ud fra Biblen medens du endnu kan. De fem af brudepigerne I Matt kap 25 kom forsendt, hvad med dig er du rede? Måske kan du nå det endnu. Det klima ændring der sker er omtalt I Biblen, årsagen er også omtalt I Biblen!

 677

 Wmv

http://bibel-skolen.com/you-tube/film241-260/wmv-246.wmv 

Hvor urent må vandet være?
før du ikke vil drikke det? Hvad med din tro, hvor mange falske eller ubibelske læresætninger må der være? Hvor længe er det siden, at du sidst, ud fra Biblen har undersøgt din tro? Giv din tro et service eftersyn allerede nu I dag!

 678

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film241-260/wmv-247.wmv

Lad Biblen være det grundlag du bygger på!
Læs Esajas 24,5 og tænk alvorligt over det der står der. Når du ser denne film får du måske øjnene åbnet for nogle ting, du ikke har tænkt på før. Lad Biblen være det grundlag du bygger på.

 679

 pptx

 http://bibel-skolen.com/5012-PPTXfiler/jeremias/jer-28.pptx

5Mos 18,21-22

Måske tænker du: "Hvor kan vi vide, at det, han taler, er noget, Herren ikke har sagt?"

Hvis en profet taler i Herrens navn og hans ord ikke indtræffer og går i opfyldelse, da er det et ord, som Herren ikke har talt. I formastelighed har profeten talt; fra ham behøver du ikke at frygte noget.

 680

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film241-260/wmv-249.wmv

Jesus har forudsagt det der sker i dag!
Se denne film, se og hør hvad der vil ske og hvordan det kommer til at påvirke dig og din familie. Det er NU i dag du skal forberede dig til det der VIL og SKAL ske i fremtiden, i morgen er det måske for sent.

 681

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film241-260/wmv-250.wmv

Penge bestemmer over os!
Det er på grund af penge, at politikerne ikke kan blive enige om at gøre noget effektivt ved de klimaproblemer vi  i dag har. Vi har lavet en DVD der spiller i over tre timer, der fortæller om disse ting.

 682

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/aaa-books/kristne-II/nyxstart-99x100/nystart-10.html

Spørgsmål om at overleve!
Familie. Mange vil sige: "Den hænger mig ud af halsen." Stadig denne overvågning, det at føle sig indfanget. Pligtbesøg, familiesammenkomster for at opretholde en tradition, der for længst har overlevet sig selv. Familien er død. Skilsmisser, forhold, der er gået i stykker, forsømte og mishandlede børn er det tydeligste bevis på dette.

Familie. Hvor mange mennesker længes ikke efter en sådan! Efter tryghed, kærlighed, efter ganske enkelt at kunne føle sig hjemme. Beviset? Fordi der på trods af al kritik stadig er mennesker, som gifter sig og får børn. Familien lever.

 

 683

 Wmv

http://bibel-skolen.com/aaa-books/kristne-II/nyxstart-99x100/nystart-11.html

 

Sundheden er hovedsag!
"Hovedsagen er, at man er sund og rask." Denne talemåde bruger vi til at sætte mange ting på plads. Så længe vi er raske, er ikke alt tabt. Man kan endnu nå at begynde forfra. Verden står åben for den, der er sund og rask.

Sundhed - med dette ord forbinder vi noget positivt: Ungdom, skønhed, produktivitet, fart, begejstring, virkelyst, energi, harmoni, ligevægtighed, lykke og glæde. Sundhed regnes for at være værd at stræbe efter.

 

 684

 Wmv

http://bibel-skolen.com/aaa-books/kristne-II/nyxstart-99x100/nystart-12.html

Mere end brød og vin!
At indbyde til et festmåltid kan godt give anledning til hovedbrud. Hvem skal jeg invitere? Hvem vil komme? Er det hele nu klar, inden de første gæster ankommer? Og derefter den store lettelse, når alt er gået godt.

Festdage er en kærkommen afveksling fra den daglige trummerum. Vi fejrer fødselsdage, en overstået eksamen, bryllup og meget andet. Det drejer sig altid om en begivenhed, hvor vi ønsker at glæde os sammen med familie og venner. Samværet spiller en afgørende rolle. Og naturligvis også mad og drikke.

 

 685

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/aaa-books/kristne-II/nyxstart-99x100/nystart-13.html

 

Brobyggeren!
Du kender det sikkert. Ved uagtsomhed, forsømmelighed eller endog uærlighed har du bragt dig selv i en rigtig ubehagelig situation. Så skammer du dig. Især hvis en anden er blevet skadet derved. Du plages af dårlig samvittighed og undgår at møde vedkommende.

Ethvert forsøg på tilnærmelse fra den anden part slår fejl, fordi du er så optaget af din egen skyldfølelse, at du end ikke opfatter den andens signaler, eller måske går ud fra, at der må ligge et eller andet under. Du kommer overhovedet ikke på den tanke, at den anden måske har tilgivet dig.

 

 686

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/aaa-books/kristne-II/nyxstart-99x100/nystart-14.html

 

Svar udbedes!
"Havde jeg dog bare vidst det!" Mon ikke vi alle på et eller andet tidspunkt har udstødt dette hjertesuk? Vi udtrykker dermed vor overraskelse. Måske er vi også blevet forskrækket eller bestyrtet. Eller vi er blevet skuffet af en eller anden:

"Havde jeg dog bare vidst, hvor upålidelig han er, så havde jeg aldrig givet ham den opgave."

I hvert fald er der tale om noget, som gik helt anderledes, end vi havde forventet. Allerhelst ville vi tilbagekalde vor afgørelse. Vi må indrømme over for os selv, at vi har handlet ud fra falske forudsætninger. Nogen har forsynet os med fejlagtige informationer eller bevidst ført os bag lyset. Eller vi har rent faktisk ikke kunnet overskue, hvilke følger, vor afgørelse ville få.

 

 687

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/aaa-books/kristne-II/nyxstart-99x100/nystart-15.html

 

Uden for døren!
Det hele står på gloende pæle. Koncerten begynder klokken otte, og i firmaet blev det meget sent igen i dag. Bussen kørte for næsen af mig. Børnene gør et farligt vrøvl og vil ikke i seng. Nu er klokken snart halv otte. Klæde om i en fart, ringe efter taxa. Hvorfor skal det også tage så lang tid ...

Kvart over otte. Forpustet rækker vi vore frakker til garderobedamen. "Bare rolig, mine herskaber. De kommer alligevel ikke ind før pausen."

Det er til at blive vanvittig over. På femte række er der to tomme pladser.

Og vi står herude. I mange dage har vi glædet os til denne koncert. Og nu dette! Heldigvis bliver der en pause. Så kan vi i det mindste få afslutningen med.

 

 688

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film241-260/wmv-257.wmv

Et behandlingscenter for fysisk syge!
der er I dag ingen faste regler for, hvem der kan behandle fysisk syge mennesker, og derfor er der mange ikke kvalifikeserede som tjener millioner på disse behandlinger, til ingen nytte.

 689

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film241-260/wmv-258.wmv

Mangler du en udlejningsvogn?
Vi er i stand til at leje en bil ud til dig for ca. det halve af det det koster andre steder. Du kan også købe en anpart I en vinplantage og lave din egen vin, dette er blot to fup og fidus tilbud, du kan se og høre om.

 690

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film241-260/wmv-259.wmv

Sådan arbejder Det Ny Babylon.
Skal vi brænde Biblen? BESTEMT NEJ!  Skal vi ændre dagen for Jesu opstandelse fra søndag til mandag? Nogle få, men også kun nogle meget få, siger nej. Da befolkningen f.eks. her i Danmark i 1972 blev stillet dette spørgsmål, var svaret JA, og fra 1973 fik vi en kalender, hvor mandag, ikke søndag er den første dag i ugen.

 691

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film241-260/wmv-260.wmv

å en økonomisk fordel.
Alle der ønsker det kan snart opnå en økonomisk fordel ved at få en mikrochip ind under huden på hånden. Det vil give en større sikkerhed og en hurtigere ekspedition for alle der har det

 692

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film261-280/wmv-261.wmv

1 Tim 6,10
Mange stræber mere efter at tjene penge end alt muligt andet. Mit råd til dig er, at du lader Jesus komme ind i dit liv på en sådan måde at det er ham – Jesus, der styrer dit liv og ikke penge.

 693

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film261-280/wmv-262.wmv

Hvilken titel ønsker du?
Mange drømmer om en titel der viser at de er noget stort her i verden, der er kun nogle få som drømmer om en titel i Guds rige, f.eks. som sjælevinder! Mange sige at de tror på Jesus, men deres liv viser noget andet.

 694

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film261-280/wmv-263.wmv


Hvorfor kommer du i kirken?

Langt den største procentdel af alle troende, uanset hvilket trossamfund de tilhører undersøger ikke om den tro de har, er i overensstemmelse med det de virkelig ønsker at tro på.

 695

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film261-280/wmv-264.wmv

Du vil blive registeret!
En registrering, sandsynligvis med mikrochip, er lige på trapperne. Alle forsøgene er nu afsluttet og man har allerede registeret mange tusinde personer. ALLE oplysninger om dig vil være indkodet i det mikrochip du få sprøjtet ind i din hånd eller din pande.

 696

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film261-280/wmv-265.wmv

Sådan kommer dyrets mærke IKKE til at se ud.
Ingen ved I dag hvordan mærket eller registreringen kommer til at se ud, men du kan være helt sikker på at den vil få et meget uskyldigt udseende og kun nogle meget få vil være klar over at det er dyrets mærke der er tale om.

 697

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film261-280/wmv-266.wmv

Alt er klar til at du kan blive registeret
Ingen kan sige hvornår denne registrering begynder, måske er den allerede begyndt? Hvornår det bliver din tur ved jeg ikke, men jeg håber at du siger NEJ til denne registrering, selv om det betyder at du kommer til at sulte!

 698

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film261-280/wmv-267.wmv

Du bliver registeret
Jeg tror, at du ved at du bliver registeret hver gang du bruger dit kreditkort, men det du ikke ved er at du også bliver overvåget

 699

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film261-280/wmv-268.wmv

Blodet og Registreringen!
Blodet på dørstolperne og registreringen har mange lighedspunkter. Blodet var et tegn på at de havde valgt Herren, skaberen til deres Gud. Registreringen er et tegn på at det er denne verdens gud, den gamle slange, Det Ny Babylon. Hvad vælger du?

 700

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film261-280/wmv-269.wmv

Få en mikrochip!
Inden længe vil du få et tilbud om at få en mikrochip sprøjtet ind under huden på den ene hånd. Denne chip indeholder alle dine oplysninger, som du så altid har ved hånden og det bedste af det hele er at dine kreditkort ikke mere kan blive stjålet eller glemt