NR

TYPE

INDHOLDSFORTEGNELSE   1276-1300

 901

 Wmv

  http://bibel-skolen.com/you-tube/film261-280/wmv-270.wmv


Dyrets mærke!

Dyrets mærke vil meget snart være en realitet, men IKKE som dyrets mærke, men som en god og fornuftig registrering. Og der vil være meget store fordele ved at få det, så hurtig som muligt

 902

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film261-280/wmv-271.wmv

Tørken vil brede sig!
Klimaforskerne har overset nogle af de mest alvorlige ting, der er årsag til de klimaproblemer vi har i dag. Ved hjælp af penge, vil Djævlen, den gamle snedige slange, gennem Det Ny Babylon gennemfører en lovgivning der totalt vil ændre vor hverdag og den måde vi lever på, men det vil ske på en så snedig måde at kun nogle meget få er klar over, hvad det er der sker og hvilke konsekvenser det har.

 903

 Avi

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film261-280/wmv-272.avi

Vil du dø af sult eller af tørst?
Det er dit valg, det er i dag du skal vælge side. Det bedste du kan gøre er at købe den DVD med filmen ”Sandheden om klimaet” her får du i løbet af de tre timer den spiller klar besked om hvad der vil ske og hvordan.

 904

 Avi

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film261-280/wmv-273.avi

Jesus elsker også dig!
Du kan måske nå det endnu, men det haster. Klimaproblemerne og de andre ting der vil og skal ske i en meget nær fremtid er lige foran os. Det er i dag du skal vælge side, i morgen er det måske forsendt.

 905

 Avi

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film261-280/wmv-274.avi

Der vil også blive hungersnød i Danmark
Mange falske profeter vil fremstå og forkynde et falsk betingelsesløst budskab om frelse, men tro dem ikke, hold dig til Biblen og Jesus. Undersøg altid om det du hører er i overensstemmelse med det der står skrevet.

 906

 Avi

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film261-280/wmv-275.avi

Vælg Herren, NU i dag!
Marken er ødelagt, agerjorden sørger; ja, kornet er ødelagt, mosten slår fejl, olien sygner hen. Bønderne bliver til skamme, og vindyrkerne jamrer over hveden og byggen, for høsten på marken slog fejl.

 907

 Avi

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film261-280/wmv-276.avi

Biblen fortæller også om klimaproblemerne!
Hvor dyrene dog klager! Kvægflokkene løber vildt omkring, for de har intet græs, selv fåreflokkene er forkomne. Til dig, Herre, råber jeg, for ilden fortærer steppens græsgange, flammen sætter markens træer i brand. Selv de vilde dyr skriger efter dig, for vandløbene tørrer ud, og ilden fortærer steppens græsgange.  Joel 1, 18-20

 908

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film161-280/wmv-277.wmv

Hvad er Det Ny Babylon?
Alle kristne ved at Jesus opstod den første dag i ugen, men Det Ny Babylon har ændret det således at Jesus ikke opstod den første dag i ugen, men den anden dag i ugen.

 909

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film161-280/wmv-278.wmv

Biblens profetier er kendsgerninger!
Specielt i Daniels bog og i Åbenbaringens bog er der mange profetier, de fleste af dem gælder for den tid vi nu lever i og for fremtiden. Biblens profetier kræver ikke tro, således, som mange andre ting i Biblen gør. Biblens profetier er kendsgerninger.

 910

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film161-280/wmv-279.wmv

Udviklingslæren - Biblen
I de fleste skoler og I de fleste trossamfund har man den opfattelse at himlen, jorden, planterne, dyrene og mennesket er opstået som et resultat af en udvikling gennem mange millioner af år. Her I dette studie kan du se, at dette ikke er I overensstemmelse med Biblen

 911

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film161-280/wmv-280.wmv

Det har Jesus sagt.
Udvalgte vers om, hvad Jesus har sagt eller hvad Jesus har spurgt forskellige personer om.

 912

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film281-300/wmv-281.wmv

Du kan købe alt for penge!
Det er penge, der styrer verden, hvad med dig er du også til salg. Kan du eller det du tror på eller gør - købes for penge. Nogle få personer, organisationer ønsker en større fortjeneste også selv om det betyder at der dør mange af sult og sygdomme, der let kunne helbredes for nogle få kroner.
Der er allerede vedtaget love om, at du ikke kan købe de mest almindelige ting, som f.eks. brændstof, fødevare og mange andre ting. Disse love er allerede vedtaget, og kan træde i kraft når som helst.

 913

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film281-300/wmv-282.wmv

Denne mikrochip kan ikke fjernes.
Der vil meget snart blive vedtaget en lov om en registrering, der vil gøre mange ting meget lettere og have rigtig mange fordele, også store økonomiske fordele. Denne registrering er ikke om din tro eller det poliske parti du tilhører, men om økonomien - penge.

 914

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film281-300/wmv-283.wmv

Guds lov!
Tag din bibel og se, hvad der står i den om Guds – universets grundlov. Mange kristne mener at Guds lov, de ti bud ikke gælder mere, men tag din bibel og se om det er rigtig – Du må ikke tro på mennesker, tro på Guds ord og tro på Jesus, din frelser.

 915

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film281-300/wmv-284.wmv

Ændringer i klimaet.
Der er virkelig sket mange ændringer i klimaet. Alle er enige om at klimaet har ændret sig, men alle er uenige om betydningen og hvor længe det vil fortsætte og hvilke konsekvenser det vil have se svaret her, Herren – Skaberen ved, hvorfor og hvad der vil ske!

 916

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film281-300/wmv-285.wmv

Biblen fortæller om klimaet.
Her kan du høre om klimaet både før og nu og i fremtiden. Både på Josefs og Elias tid har der været perioder med tørke. Der er også tørke i dag. Læs om den der var på Elias tid og sammenligne med det der sker i dag.

 917

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film281-300/wmv-286.wmv

Fordelen ved, at tage dyrets mærke.
Der vil være helt utrolig mange, meget store fordele ved at tage dyrets mærke. Se og hør her, hvad konsekvenserne ved at tage mærket er.

 918

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film281-300/wmv-287.wmv

Dyrets mærke og registreringen.
Det er Det Ny Babylon der bestemmer og styrer disse ting. Det vil ikke være et spørgsmål om politik eller religion, men om penge.

 919

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film281-300/wmv-288.wmv

Den himmelske helligdom!
Jesus tjener i dag for dig i den himmelske helligdom, men denne tjeneste vil smart være slut. Undersøg i dag din tro, ud fra Biblen. Ikke ud fra det dit trossamfund eller præst tror.

 920

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film281-300/wmv-289.wmv

Hvis historien har ret.
Jeg ved ikke om der engang har været en ø ved navn Atlantis, hvor der foregik nogle meget uhyggelige ting. Mange forskere fortsætter i dag, med eksperimenter og forsøg der er endnu mere frygtelig. Kun nogle meget få har virkelig kendskab til de tusindvis af forsøg der i dag sker i den dybeste hemmelighed. Men ingen tror rigtig på at det foregår og derfor kan det uhindret fortsætte.

 921

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film281-300/wmv-290.wmv

Kun to muligheder.
Mange mener, at der er mange muligheder, men det er ikke i overensstemmelser med biblen – Jesu ord. Prøv selv at undersøge det ud fra Guds ord. Mange millioner er blevet vildledt af personer, som de ser op til og tror på. Men der er kun en du kan have ubetinget tillid til og det er Jesus. Tag din bibel og undersøg ud fra den hvad det er du tror på.

 922

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film281-300/wmv-291.wmv

Jesus ønsker, at hjælpe!
Vi har alle brug for hjælp, og i fremtiden vil vi have et endnu større behov for Jesu hjælp. Meget snart vil du ikke mere kunne få Jesu hjælp. Tiden på Guds ur er ved at løbe ud, bed Jesus hjælpe dig, medens det endnu er muligt.

 923

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film281-300/wmv-292.wmv

Loven om søndagshelligholdelse.
Der vil snart blive vedtaget en lov om helligholdelse af søndagen, således at den ligner den måde biblen foreskriver helligholdelsen af den syvende dag – sabbatten. Kort tid efter vil der blive vedtaget en lov om registrering. Tag din bibel og foretag en grundig undersøgelse, hvor du sammenligner de vers der taler om dette med hinanden.

 924

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film281-300/wmv-293.wmv


Helse og sundhed.

Ernærings eksperternes mening om en sund levevis er , at vi skal spise mere kød og mindre frugt og grønt, på grund af vort proteinbehov. Det er i modstrid med sundhedsrådets anbefalinger og med biblens ord om hvad vi skal spise.

 925

 Wmv

 http://bibel-skolen.com/you-tube/film281-300/wmv-294.wmv

Hvilket trossamfund er det farligst?
Kristne, muslimer, hinduer, katolikker og mange, mange andre. Ud fra biblen kan du let se, hvem der er farligst. Millioner af kristne tror mere på deres trossamfund og på deres præst end på Jesus og biblen. Tror du f.eks. på biblens skabelsesberetning? Hvad med døden, hvad tror du der sker med sjælen – livsånden når et menneske dør. Hvad siger biblen om døden?