NR

TYPE

INDHOLDSFORTEGNELSE   1426-1450

 726

 Word

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/Beth Sarim.docx

Beth Sarim (Hebraisk  בית שרים "Princes House")

Er et 10-værelses palæ i San DiegoCalifornien, bygget i 1929 i forventning om forskellige opstandede bibelske patriarker eller profeter i det gamle testamente som AbrahamMosesDavid, Esajas og Samuel. Det blev opretholdt af Watch Tower Society, den overordnede organisation, der blev brugt af Jehovas Vidner, og blev også brugt som vinterhus og executive office for watch tower president Joseph Franklin Rutherford. Huset blev solgt til en privat ejer i 1948.

 727

 Word

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/argus-prisme.docx

PRISM is a program from the Special Source Operations (SSO) division of the NSA, which in the tradition of NSA's intelligence alliances, cooperates with as many as 100 trusted U.S. companies since the 1970s. A prior program, the Terrorist Surveillance Program, was implemented in the wake of the September 11 attacks under the George W. Bush Administration but was widely criticized and challenged as illegal, because it did not include warrants obtained from the Foreign Intelligence Surveillance Court. PRISM was authorized by the Foreign Intelligence Surveillance Court.

 728

 Word

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/insekt-mad.docx

Irma har netop offentliggjort en pressemeddelelse, hvori der står, at kunderne fremover kan købe græshopper, orme og larver på frost. I starten bliver insekterne solgt i Irma Hillerød, Irma Rødovre og Irma Oslo Plads.

- Vi har solgt insekter i vores butikker i en lille uge nu, og kunderne har taget rigtig godt imod den nye spise, skriver Max Schellenbauer, der er Irmas varechef i pressemeddelelsen.

 729

 Word

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/mikrochip.docx

For nylig offentliggjorde Digital Catapult et blogindlæg og afstemning om brug af mikrochipimplantater

 Det delte mening og forårsagede masser af debat: 43% af læserne ønsker at få et implantat, men 41% gør det ikke!For at få en førstehånds oplevelse af, hvordan det er at blive flået, talte vi til Hannes Sjoblad, Chief Disruption Officer hos Epicenter Stockholm, et innovationscenter, hvor personalet tilbydes en mikrochipimplantatjeneste.

 730

 Word

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/nationen.docx

Førtidspensionist tør ikke sige nej: Han får det sex han vil have

 731

 Word

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/astroid-22.docx

Vi har fundet vandrige mineraler fra det tidlige solsystem, hvilket er præcis den type prøver, vi er rejst herud for at finde og i sidste ende bringe tilbage til Jorden, siger han i et telefoninterview med nyhedsbureauet Reuters.

 732

 Word

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/Dok3.docx

 733

 Word

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/Dyr champagne.docx

Sanjay Shah og hans kone, Usha, viser gerne deres rigdom frem på sociale medier. Problemet er bare, at pengene ifølge bagmandspolitiet stammer fra det største svindelnummer i danmarkshistorien. Nu viser efterforskningen, at konen er involveret i svindlen.

 734

 Word

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/mikrochip-sverig.docx

Det er blevet foreslået, at Sveriges stærke velfærdsstat er årsagen til denne nye trend, men faktisk er de forskellige årsager, til hvorfor cirka 3.500 svenskere har ladet sig chipmærke under huden, mere komplekse, end man umiddelbart skulle tro.

 735

 Word

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/Satan.docx

Djævlen vil bruge de medlemmer, som har haft en mulighed for at overgive sig HELT til Kristus, men som ikke har gjort det. Altså personer vi anser som vore venner og som vi anser som gode kristne.
Salme 55,13-15 og Joh 16,2-4

 736

 Word

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/Robotarm.docx

Elektroder kobles på nervesystemet inde i skulderen. Herfra aflæser de signalerne fra hjernens motoriske cortex, som sender bevægelseskommandoer til hele kroppen via nervebaner.

 737

 Word

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/koste.docx

Det kom der svar på torsdag, da Retten i Herning idømte en 24-årig mand fra Letland tre års fængsel for i stærkt spirituspåvirket tilstand og med enorm hastighed - ikke under 137 kilometer i timen - i en stor Ford Mondeo at hamre ind i en lille Citroën C1, hvor de tre nu omkomne sad.

 738

 Word

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/planeten.docx

En meteorit eksploderede i 2013 over den russiske by Chelyabinsk. Den indeholdt ifølge Bridenstine "30 gange så meget energi som atombomben ved Hiroshima". Omkring 1500 mennesker kom til skade ved episoden.

 739

 Word

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/Kina-organer.docx

»Desværre er der ikke særlig mange i udlandet, der har hørt om China International Transplantation Network Assistance Center. De er således tvunget til at vente i årevis på en donor og risikerer i mellemtiden at forpasse chancen for en vellykket operation«. 

 740

 Word

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/Implants.docx

Microchip Implants, Mind Control, and Cybernetics

 741

 Word

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/NASA.docx

Så snart, astronomerne opdagede den nye asteroide, blev den optaget på listen over asteorider, der risikerer at ramme Jorden indenfor de kommende 100 år.

 742

word

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/vegatar-et.doc

Vegetarisme anses ikke mere for en dille.

Tidligere var vegetarisme en skydeskive for latterliggørelse, men nu har situationen ændret sig. Den latter, der engang hilste omtalen af vegetarisk kost, er forstummet, takket være biokemiens og ernæringslærens opdagelser i løbet af de sidste halvtreds år

 743

word

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/vegatar-to.doc

Udholdenheden er blevet testet af dr. Irving Fisher fra Yale University. Han foretog en række eksperimenter med 49 personer repræsenterende de to forskellige slags spisevaner. Den første prøve gik ud pa at holde armene vandret ud i luften. Sammenligningen viste stor overlegenhed hos vegetarianerne.

 744

word

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/vegatar-tre.docx

Et menneskes sundhed har nær forbindelse med blodets pH (pH-værdi mål for surhedsgraden en opløsning). Normalt er blodet let basisk og har en pH pa 7,35 (under 7 er surt, over 7 er basisk).

 745

word

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/kapitel-7.docx

I 1908 lykkedes det for Ignatowski og Saltykow, som arbejdede uafhængigt af hinanden, at fremkalde åreforkalkning hos kaniner ved at fodre dem med kød, mælk eller æg.

 746

Word

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/kapitel-8.docx

Hvor sundt er kød?

Det er kendt, at animalske fødemidler tjener som smittebærere for sygdomme, som kan overføres til mennesket. Antallet og omfanget af disse sygdomme er behæftet med usikkerhed. Af over 200 smitsomme sygdomme hos dyr anses over 100 for at kunne overføres til mennesker. Nogle af disse sygdomme er dødelige, og nogle er uhelbredelige.

 747

Word

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/kapitel-6.docx

En skribent i Time erklærede: »Tiden er kommet, hvor det ikke så meget gælder om at stole på kommercielle kemiske afføringsmidler som på naturens egne produkter — rodfrugter, upoleret ris og andre ubehandlede kornprodukter som hvede, majs, byg og havre. Der skal igen være fiber i det moderne menneskes kost.«

 748

htm

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/usynlig-efes.htm

Kun nogle få er helt klar over hvor snedig og lumsk djævlen er. Selv blandt de kristne er der mange millioner der hver dag leger med djævlens kræfter. Det er ikke en udskylning, at de ikke ved hvilke kræfter det er de har med at gøre. Enhver der tager sin bibel og ud fra den undersøger, hvilke kræfter det er de bruger i deres daglige liv, ville blegne og ryste af rædsel, men djævlen har gennem utallige kristne trossamfund fortalt befolkningen, at der ikke er nogen fare ved at bruge de forskellige ting. Her vil jeg blot nævne nogle få af de ting der bruges og som styres af djævlen og hans medhjælpere.

 749

htm

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/matt-24.htm

 Mange er nervøse for fremtiden, der er mange ting, som flertallet af jordens befolkning er bekymrede for. Mange mener at klimaproblemerne er et af de største, hvor isen smelter og søer og floder bliver tørlagte. Andre mener at forureningen af både jorden, luften og havet er det største problem. Men når man ser på den hastigt voksne befolkning, specielt i de meget fattige lande, så er situationen allerede nu så stor, at mange er begyndt at spise insekter, græshopper, larver og andre lignende ting for at få stille den værste sult. 

 750

htm

http://bibel-skolen.org/1012-indhold/dast-4.docx

Medens alle de ting du nu har læst om sker på en virkelig og fysisk måde, er der en anden ting  "den undersøgende dom over de levende" der foregår i det skjulte, i det åndelige. Millioner af mennesker har glædet sig over Efeserne 2,4-5