Løbe NR

Type fil

link - omtale

 1551

htm

http://bibel-skolen.com/aaa-books/deunge-I/rigehulemand-130/hule-16.htm

En dag, da jeg var på Heritage Singers' kontor, ringede telefonen. „Dette er Leroy Moore," sagde en stemme. „Jeg er leder af syvende dags adventisternes indianske kirkemission i Nord Amerika. Jeg har hørt om din succes inden for det evangeliske arbejde. Hvad siger du til at komme til La Vida Missionsstation og arbejde blandt Navajo stammen?"

 1552

htm

http://bibel-skolen.com/aaa-books/deunge-I/rigehulemand-130/hule-17.htm

Phillips familie. Hvilke dejlige minder fyldte mine tanker, og hvor meget har de ikke hjulpet vores familie og formet vores liv! „Det må være den praktiske måde, de lever deres kristne liv," tænkte jeg. Mine tanker gik tilbage til en scene i begyndelse af vores bekendtskab.

 1553

htm

http://bibel-skolen.com/aaa-books/deunge-I/rigehulemand-130/hule-18.htm

Tidligt næste morgen satte Karyn Micah og mig af i Palm Springs med vores rygsække. Mens vi gik gennem byen, lagde jeg mærke til, hvor meget tingene havde ændret sig. Den gamle købmandshandel var lukket, og der var slået brædder op. Mine hjemløse venner var der heller ikke mere. Troscenterkirken, som vi plejede at besøge, var flyttet, og selv da vi gik op ad bjerget så alt anderledes ud.

 1554

htm

http://bibel-skolen.com/aaa-books/deunge-I/rigehulemand-130/hule-2.htm

En dag kom min mors veninde, Millie, på besøg. „I morgen skal jeg til New York for at besøge min søn på militærakademiet. Hvorfor tager du og drengene ikke med? Jeg vil gerne have selskab på rejsen, og jeg tror, at dine sønner vil synes om at se skolen, ville I ikke, drenge?" Hun stillede spørgsmålet direkte til Falcon og mig. „Sikkert," sagde vi nødtvungent.

 1555

htm

http://bibel-skolen.com/aaa-books/deunge-I/rigehulemand-130/hule-3.htm

Jeg lå vågen den nat og planlagde, hvad jeg skulle gøre. Jeg vidste, hvor mor gemte sine penge, så jeg tog 300 dollars og tog en bus mod nord mod mine velkendte steder. Jeg vandrede op til dalene tæt ved militærskolen og slog lejr der et par dage. Jeg kunne se bygningerne fra min lejrplads og længtes efter at komme tilbage. Hver dag i skovene blev jeg mere ensom, indtil jeg til sidst gav op og vendte hjem. Der var i hvert fald ingen, der kunne grine af mig nu. Når jeg tænker tilbage, så undrer jeg mig over, hvor megen bekymring jeg gav mine forældre, men på det tidspunkt troede jeg ikke, at der var nogen, som holdt af mig, så derfor holdt jeg heller ikke af nogen.

 1556

htm

http://bibel-skolen.com/aaa-books/deunge-I/rigehulemand-130/hule-4.htm

Jay og jeg havde nogle ting til fælles. Hans mor var jøde ligesom min. Hans far havde haft mafia forbindelser, men var blevet myrdet. Selv om Jay var 15 år gammel og havde en høj intelligens, var det eneste ord, han kunne læse STOP på stopskiltene. Ud over det kunne han ikke læse. Han havde en frygtelig Brooklyn accent, som selv nogle new yorkere havde svært ved at forstå, og jeg tror endda, at han var vildere, mere skør og mere selvmorderisk end jeg. Nogle vinternætter tog han mig med ud til de tomme sommerhuse i Maine og viste mig, hvordan man bryder ind, og hvor man gemmer byttet.

 1557

htm

http://bibel-skolen.com/aaa-books/deunge-I/rigehulemand-130/hule-5.htm

Muntre rygter nåede vore ører om hippie-stederne og det dejlige klima i det sydlige Californien. Det blev aldrig koldt, selv om vinteren. Man kunne campere udenfor og leve af det, man selv dyrkede. „Det er et sådant liv, jeg vil have!" fortalte jeg Jay. „Jeg vil gerne leve af jordens afgrøder og ikke være afhængig af nogen."

 1558

htm

http://bibel-skolen.com/aaa-books/deunge-I/rigehulemand-130/hule-6.htm

Det, at skulle bo alene i en stor by som Boston, har sine ulemper, når man kun er 16 år gammel, men inden længe kunne jeg få et kørekort fra Massachussets, som viste, at jeg var 18 år gammel. Med mit falske identitetskort fandt jeg et deltidsarbejde som sikkerheds-vagt hos et selskab kaldet Business Intelligence. Jeg blev udstyret med navneskilt, uniform og knippel. Jeg følte mig betydningsfuld, da jeg puttede mit skilt i min pung og viste det frem, når jeg skulle købe alkohol. Min nye position gav mig også oplysninger indefra, som jeg brugte til at udføre tyverier.

 1559

htm

http://bibel-skolen.com/aaa-books/deunge-I/rigehulemand-130/hule-7.htm

Far aflyste alle sine forretningsmøder, så at han kunne flyve med mig til Genova, Italien, hvor skoleskibet havde lagt til i havnen. Vi nød virkelig at være sammen på den flyvetur, og jeg vidste, at han holdt af mig. Han klappede mig endda på ryggen, mens vi sammen gik ombord på skibet. Efter at have hjulpet med at indregistrere mig og bære mine ejendele om bord, trykkede han min hånd, og vi sagde farvel.

 1560

htm

http://bibel-skolen.com/aaa-books/deunge-I/rigehulemand-130/hule8.htm

„Nu har jeg været i næsten otte timer på det her frygtelige sted, og det ser ud til at sne igen," mumlede jeg, mens mine følelsesløse fødder trak mig hen ad mellemstaternes vej 40 ved udkanten af en lille by, Oklahoma. Min mave knurrede, men jeg ignorerede den, mens jeg stak tommelfingeren frem og vendte mig mod den blå Cadillac, som nærmede sig. Chaufføren kiggede ikke engang i min retning. Jeg stak mine hænder i lommen igen og begyndte at gå.

 1561

htm

http://bibel-skolen.com/aaa-books/deunge-I/rigehulemand-130/hule-9.htm

Før jeg vandrede op til hulen, gik jeg ind i en forretning og købte noget for de 40 dollars, som min gode ven gav mig. Men jeg vidste ikke meget om mad planlægning for en huleboer. Jeg købte adskillige dåser mad og noget kød – tunge ting til en rygsæk. Efter omhyggeligt at have pakket min rygsæk med de indkøbte ting, tog jeg den op på mine skuldre. Jeg fandt snart stien og forlod byen.

 1562

htm

http://bibel-skolen.com/test-dinv/test-1/sp-1.htm

 

Test din viden!

Hvad hed den kendte sten, som en af Napolions mænd fandt I 1799?

 1563

htm

http://bibel-skolen.com/test-dinv/doden/dod-sp1.htm

Hvordan blev Adam et levende menneske?

 1564

htm

http://bibel-skolen.com/test-dinv/test-2/sp-1.htm

Test din viden!
Hvilket land har John Wycliffe været med til,
at give befolkning den første HELE oversættelse af Biblen?

 1565

htm

http://bibel-skolen.com/test-dinv/egtesk/egt-sp1.htm

Er der noget om ægteskab, hor eller ægteskabsbrud i de ti bud?

 1566

htm 

http://bibel-skolen.com/test-dinv/dage/dsd-sp1.html

Apg 2,17 Det skal ske i de sidste dage, siger Gud: Jeg vil udgyde af min ånd over alle mennesker. Jeres sønner og døtre skal profetere, jeres unge skal se syner, jeres gamle skal have …

Hvad skal de gamle have i de sidste dage?

 1567

htm

http://bibel-skolen.com/test-dinv/dan/n-sp1.htm

Matt 1,1 Slægtsbog for Jesus Kristus, ... søn, Abrahams søn.
Hvem er det vi her har fjernet navnet på?

 1568

htm

http://bibel-skolen.com/test-dinv/dbr/bbir-sp1.htm

Hvilken bog kommer efter Daniels´bog? 

 1569

htm

http://bibel-skolen.com/test-dinv/faderen/fa-sp1.htm

Hvem var det, som skabte Adam 

 1570

htm

http://bibel-skolen.com/test-dinv/falske/fh-sp1.html

Rom 1,18 For Guds vrede åbenbares fra himlen over al ugudelighed og uretfærdighed hos mennesker, der undertrykker … med uretfærdighed.

Hvad undertrykker menneskene?

 1571

htm

http://bibel-skolen.com/test-dinv/g2/hfvd-sp1.htm

I hele Bibelen er der omtalt ca. 100 mirakler eller Guds underværker. Disse er fordelt med ca 50 i det gamle og ca 50 i det ny testamente.
I denne test din Bibelviden får du 24 spørgsmål om disse mirakler.

 1572

htm

http://bibel-skolen.com/test-dinv/g4/lign-1.htm

Jesus fortalte ca. 40 lignelser i alt.
Disse er omtalt i de tre første evangelier.
Det vil sige, at der ikke er nogen lignelser i Johannes.
Vi har her i denne test din bibelviden valgt tolv lignelser.

 1573

htm

 http://bibel-skolen.com/aaa-emner/forskelligt4/engle.htm

Kan vi læse om, det sidste budskab om frelse v.6
Åb 14,6 Jeg så endnu en engel flyve midt oppe under himlen; den havde et evigt evangelium at forkynde for dem, der bor på jorden,

 1574

htm

http://bibel-skolen.com/test-dinv/g6/kdf-1.htm

Kan du finde det rigtige ord? 

 1575

htm

 http://bibel-skolen.com/aaa-books/kristne-II/profeti-taler/prof-10.html

Tilhørerne samledes tidligt til det sidste Møde i Rækken. Samtalens Summen viste tydeligt den stærke Interesse. På forskellige Steder i Salen var små Grupper ivrigt optaget af livlig Diskussion.  Lucys øjne strålede af Ophidselse. "Jeg gad vide, om der vil ske noget i Aften," bemærkede hun til sin fader. "Der vil ske en hel Del, min Ven, men ikke hvad du ser ud til at vente. Der bliver ikke nogen Strid i Aften."