Løbe NR

Type fil

link - omtale

1626

 

 http://bibel-skolen.com/aaa-books/deunge-I/troensxhelte-36/tro-helte.htm

Troens Helte!

    

    

    

    

    

    

    

1627

 

 http://bibel-skolen.com/puslespil/menu0.htm

  Hvis du ikke ved hvordan du kan komme igang med disse puslespil, så er der hjælp at hente her

 

 

 

1628

 

 http://bibel-skolen.com/aaa-beretninger/helefamil-152/menu.htm


1629

 

 http://bibel-skolen.com/aaa-emner/vindensjel-166/vsmenu.htm

Sådan kan du vinde en sjæl for Jesus I.

    
   
    
    
    

1630

 

 http://bibel-skolen.org/9000-DenSidateTid/kampIMODdjevelen.htm

Kun nogle få er helt klar over hvor snedig og lumsk djævlen er. Selv blandt de kristne er der mange millioner der hver dag leger med djævlens kræfter. Det er ikke en udskylning, at de ikke ved hvilke kræfter det er de har med at gøre. Enhver der tager sin bibel og ud fra den undersøger, hvilke kræfter det er de bruger i deres daglige liv, ville blegne og ryste af rædsel, men djævlen har gennem utallige kristne trossamfund fortalt befolkningen, at der ikke er nogen fare ved at bruge de forskellige ting. Her vil jeg blot nævne nogle få af de ting der bruges og som styres af djævlen og hans medhjælpere.

Meditation - cientology - spiritisme - hvid magi - healing - klarsyn - pendulering - okultisme og mange andre ting der på overfladen ser helt uskyldige ud, men som er blandt de redskaber djævlen bruger til at bedrage de kristne med.

1631

 

 

SANDHEDEN  OM  KLIMAET.

 Disse film her er om de klimaproblemer der truer med at ødelægge alt her på jorden. Der er prøvet mange ting i et forsøg om at redde jorden og dens befolkning. Hvad med dig og din familie, er i rede til en tørke, det vil sige flere måneder, hvor det ikke regner. Det er der ingen der tror på kan ske her i Danmark, EU og USA, men i de sidste 100 år er der sket mange ting, som ingen troede var mulig.

Herren Den Almægtige og hans søn Jesus holder så meget af dig og din faminie at han vil give jer en mulighed for at redde livet, hvis i ønsker det. Se disse film her og se og hør hvordan. Se dem alle i den rækkefølge de står i.

Da det er lange film, tager det flere minutter at downloade hver enkelt film, men det er ventetiden vær.

 

344 … http://klimaet.com/1004-SandhedenOmKlimaet/wmv-71.mpg

345 … http://klimaet.com/1004-SandhedenOmKlimaet/wmv-72.mpg

346 … http://klimaet.com/1004-SandhedenOmKlimaet/wmv-73.mpg

347 … http://klimaet.com/1004-SandhedenOmKlimaet/wmv-74.mpg

348 … http://klimaet.com/1004-SandhedenOmKlimaet/wmv-75.mpg

349 … http://klimaet.com/1004-SandhedenOmKlimaet/wmv-76.mpg

 

1632

 

 http://bibel-skolen.org/6010-Namibia/corona-passet.wmv

Her i denne film ser vi nærmere på, hvad biblen siger om corona-passet det er der, jo rigtig mange som ønsker at få ligesom der er rigtig mange kristne der ønsker at få dyrets mærke.

1633

 

 http://bibel-skolen.com/tdv-menu/menu-tdv1.htm

Jesus!

13 MB

1634

 

http://bibel-skolen.com/tdv-menu/menu-tdv2.htm 

3 MB

3 MB

1635

 

 http://bibel-skolen.com/tdv-menu/menu-tdv4.htm

Den sidste tid!

3 MB

11 MB

1636

 

 

http://bibel-skolen.org/1033-flerExtra/jordens-allersidstetid.mp4

Hvad vil der ske i den sidste tid af denne syndige jords historie?

Når du har set denne film er du ikke mere i tvivl.

1637

 

http://bibel-skolen.org/1033-flerExtra/corona-pas.docx

er et coronapas dyrets mærke? Læs denne fil og du får et klart svar.

1638

 

 http://bibel-skolen.com/quiz/menu/index.htm   

     

Bibel quiz er en helt ny form for Bibelske spørgsmål.Der er ikke så mange quizzer endnu, men der skal nok komme nogle flere med tiden.

 Rigtig god fornøjelse.

1639

 

 http://bibel-skolen.com/quiz/menu/blandet.html

 

  

1640

 

 http://bibel-skolen.com/7_sporgsmaal/menu_male-klater.html

Efterhånden som du besvare spørgsmålene rigtig, kommer du til at se mere af billedet.
Hvis du svare alle 7 spørgsmålene rigtig, så får du hele billedet at se.

1641

 

 http://bibel-skolen.com/tdv-menu/Sonja/Sonja.htm

1642

 

 http://bibel-skolen.org/1033-flerExtra/psychology-et.docx

     De sande principper for psykologi findes i de hellige skrifter. Mennesket kender ikke sin egen værdi, fordi de ikke ser hen til Jesus. Den, der kommer til Jesus, den, der tror på ham og gør ham til sit eksempel, indser betydningen af ordene "Til dem gav han magt til at blive Guds sønner. Joh 1,12

1643

 

 http://bibel-skolen.org/1033-flerExtra/prep-dommedag.htm

PREPPERS  OG  DOMMEDAG

Jeg ser ofte avisen BTs  side på internettet igennem, for at se om der er noget af interesse. Onsdag den 14 dec var der en artikel, som fangede min interesse, det var om den amerikanske forfatter Bill Bonner. I artiklen fortælles der om forskellige dommedags profetier, da jeg læste artiklen kunne jeg ikke lade være med at tænke på nogle grupper i blandt andet USA, som også venter på dommedag, Preppers. Jeg tror at de også har grupper i mange andre lande, og også her i Danmark. Når jeg søger på nettet efter preppers og når jeg går ind på Googles billedafdeling kan jeg se at disse grupper virkelig forbereder sig meget grundigt på dommedag, med ofte specialbyggede huse, meget store lagre af fødevare, våben og flere andre ting. Om artiklen  har noget som helst, at gøre med den dokumentar film, fra DOXBIO "den sidste tid" om ægteparret  Esther og Hans,  der vises i DR1 mandag den 19 dec kl 20-30 kan jeg ikke sige, men det er måske nærliggende, da mange aviser  har anmeldt filmen, som en film om preppers uden at vide, hvad preppers er og hvad de står for. Mange af anmeldelserne er sandsynligvis skrevet efter en fantasifuld opfattelse af at det ældre ægtepar også må være preppers, hvilket klart fremgår af filmen, at de ikke er. Preppers er både i verden og af verden, hvorimod det klart fremgår af filmen at Esther og Hans er det modsatte. (Joh  15,19 og 17 14) Desværre har DOXBIO undladt en meget vigtig henvisning til http://www.jordens-allersidstetid.com  denne henvisning ville have givet journalister og andre interesserede den rette forståelse af dommedag. For preppers og mange millioner andre er dommedag et af mennesker opfundet skræk ord, som ikke har noget som helst at gøre med Biblens sidste tid.

1644

 

 http://bibel-skolen.org/1033-flerExtra/preppers.htm

Esther og jeg har ikke noget som helst at gøre med nogen af de grupper der er af preppers heller ikke de grupper der er her I Danmark - Preppers er nærmest det modsatte af det Esther og jeg står for, modsat preppers så tror vi at Herren Den Almægtige, Himlen og Jordens skaber og hans søn Jesus Kristus både kan og vil hjælpe os. VI  KAN  IKKE KLARE  OS  SELV vi er totalt afhængi af hjælp fra Herren Den Almægtige! Vi samler ikke store lagre af fødevare. Herren VIL give os den føde vi har behov for. Esajas 33,15-16  og Åb 12,14 Vi har ingen våben. Herren vil beskytte os mod de fare der kommer. Salme 91 Vi samler ikke på hverken penge eller guld, det har alligevel ingen værdi til den tid. Zefanias 1,18 Preppers frygter for dommedag - vi glæder os til den dag, hvor Jesus kommer I himlens skyer for at hente dem der har valgt ham som deres Gud ! Efeserne 2,1-9 Det er rigtig, at der I den sidste tid vil ske mange meget forfærdelige ting, men de der har valgt Herren, som deres Gud har intet at frygte. Salme 1.

1645

 

 http://bibel-skolen.org/1033-flerExtra/corona-passet.wmv

er et corona pas dyrets mærke? Se denne film og du er ikke mere i tvivl.

1646

 

 http://bibel-skolen.org/1033-flerExtra/corona-dyr.pptx

Det er IKKE et spørgsmål om, hvad det er du vil købe eller sælge. Om det er fødevare, tøj, en billet til en koncert eller en sportskamp eller en rejse, ligegyldigt hvad det er, er Herrens ord helt klar, du kan IKKE købe eller sælge, UDEN at have mærket.

 

1647

 

 http://bibel-skolen.org/1033-flerExtra/Filmen-denSIDSTEtid.mp4

denne film har været vist i biografer i hele Danmark, den har også været vist flere gange i TV, så måske bør du se den, hvis ikke du har set den.

Lad mig dog sige at det ikke er den film, som esther og jeg først håbede, at det ville blive til, den fotograf der spurgte os gjorde hvad han kunne,
men når der er en økonomisk bagmand bestemmer han jo meget af det der skal med, men ok, den er måske alligevel ikke så dårlig.

1648

 

 

1649

 

 

1650