NR

TYPE

INDHOLDSFORTEGNELSE  351-375

 1026

 Wmv

http://bibel-skolen.org/you-tube/daniel-11.wmv

Rigtig mange præster og andre har i tidens løb holdt mange foredrag om statuen i Daniel kap 2 – de har med stor begejstring fortalt om en verdslig fortolkning, som de har fået fra djævlen om forskellige verdens riger, disse verdslige foredrag har ledt mange tusinde langt væk fra Jesus og biblens lære. De glemmer at der er en Gud i himlen.

 1027

 Wmv

http://bibel-skolen.org/you-tube/daniel-22.wmv

En af de ting mange kristne i dag bruger meget tid på er HVID MAGI flertallet mener ikke at det er farligt eller forkert at en gudstjeneste har nogle af hvid magis ting med i den prædiken og den bibelstudie der er i alle de kristne kirker, dette betyder at spiritisme er efterhånden en fast del af de kristne menigheders gudstjeneste, Jesus og biblen tales der næsten ikke om, nogle menigheder mener at de er den sidste menighed Laodikea (Åb kap 3) hvor Jesus er sat uden for døren og hinduistisk meditation har taget pladsen

 1028

 Wmv

 http://bibel-skolen.org/you-tube/daniel-33.wmv

I Dan kap 7 kan vi læse om de fire vinde og om hvordan Djævlen vil få lov til at ændre hviledagen fra den 7 dag til den 1 dag, men en stor del af de kristne menigheder mener ikke at det er sket endnu, men se på din kalender og se hvilken dag der er helligdag og se nogle af de mange kristne trossamfund og andre der ønsker at få vedtaget en lov om søndagshelligholdelse, her er den katolske kirke, EU og de faglige foreninger helt fremme.

 1029

 Wmv

 http://bibel-skolen.org/you-tube/daniel-44.wmv

Her i det fjerde studie skal vi se på hvordan trolddom, hekse og hvid magi ændrede kong Nebudakanesers indstilling til Herren Den Almægtige på en sådan måde at han blev stolt og hovmodig – på et tidspunkt blev der holdt en vild fest på slottet men under festen blev der skrevet en besked på vægen – en lov om søndagshelligholdelse og brugen af kredit kort nærmer sig, men hold dig til Jesus og biblen, så er du i sikkerhed.

 1030

 Wmv

 http://bibel-skolen.org/you-tube/daniel-55.wmv

Vi her på bibel-skolen vil meget stærkt opfordre dig til at følge jøderne i Berøas eksempel virkelig bruge tid på at undersøge hvad biblen siger og lade de mange fantasifulde teorier ligge, de leder dig blot væk fra Jesus og biblen.

 1031

 Wmv

 http://bibel-skolen.org/you-tube/daniel-55B.wmv

Lad mig sige det igen HOLD DIG TIL JESUS OG BIBLEN! lad være med at lytte til de mange fantasifulde teorier der er om hvad statuen i Daniel kap 2 betyder. Sammenlign alle de vers der er med hinanden og hold dig til Jesu og biblens ord

 1032

 Wmv

http://bibel-skolen.com/you-tube/film221-240/wmv-226.wmv

Det regner ikke!
Når loven om søndagshelligholdelse er vedtaget og registreringen er blevet en realitet, vil de to vidner af Herren få magt til at lukke himlen så der ikke falder regn, og der vil komme en hungersnød, så stor som verden aldrig nogensinde har oplevet før.

 1033

 Wmv

http://bibel-skolen.com/you-tube/film221-240/wmv-227.wmv

Daniel og Åbenbaringen består hovedsagelig af profetier, mange har den opfattelse at de fleste af dem allerede er opfyldt, men i virkeligheden er det lige modsat, de fleste af disse profetier er endnu ikke begyndt

 1034

 Wmv

http://bibel-skolen.com/you-tube/film221-240/wmv-228.wmv


Du skal kæmpe for at komme med!

Dette gælder ikke blot I et cykkelløb, men I rigtig mange andre ting og specielt I de ting der vedrører Guds rige. Jesus sagde, at hvis ikke du kæmper for at komme med, så vil du stadig stå på perongen når toget er kørt

 1035

 Wmv

http://bibel-skolen.com/you-tube/film221-240/wmv-229.wmv
Sådan arbejder Det Ny Babylon.

Her kan du se og høre om nogle af de måder at Det Ny Babylon arbejder på. Jeg tror at du vil blive rystet og chokeret over de forskellige måder Det Ny Babylon bruger. Metoderne er mange, som feks samtale med de døde, rejser til udlandet, behandling af syge, men det er alt sammen svindel og bedrag.

 1036

 Wmv

http://bibel-skolen.com/you-tube/film221-240/wmv-230.wmv

Den sidste advarsel
Der er mange profetier I Biblen, nogle er opfyldt, nogle opfyldes nu, men dem vi skal se på I dette studie er dem der endnu ikke er begyndt og derfor endnu ikke er opfyldt

 1037

 Wmv

http://bibel-skolen.com/you-tube/film221-240/wmv-231.wmv

Klimaet har ændret sig!
Årsagen til klimaændringerne er omtalt I Biblen. Alle taler om det, men kun nogle få har undersøgt hvad Biblen har at sige om det. Isen smelter, men vi gør ikke noget for at standse denne udvikling. Se denne film og hør hvorfor!

 1038

 Wmv

http://bibel-skolen.com/you-tube/film221-240/wmv-232.wmv


Det største problem i dag er klimaproblemer.

Det største problem i dag er ikke terrorister, krig eller forurening, men de klimaproblemer der vil komme, men da det er penge - fortjeneste - overskud der har langt den største betydning, kan man ikke rigtig gøre noget ved det.

 1039

 Wmv

http://bibel-skolen.com/you-tube/film221-240/wmv-233.wmv

Sådan arbejder Det Ny Babylon.
Du kan sammenligne det med en edderkop der har spændt sit net ud over mange, mange ting. Her er tale om økonomisk kriminalitet, overvågning, dyrkning af vin, reparation af biler, levering af festmad, udlejning af biler og mange andre politiske, økonomiske og religiøse ting.

 1040

 Wmv

http://bibel-skolen.com/you-tube/film221-240/wmv-234.wmv

Vælg side - Vælg livet!
Tiden er kort, ja, endog meget kort. Vi siger ofte at tiden flyver af sted og det føles ofte sådan, men hvad bruger vi den tid vi har til? Hvor meget tid bruger vi på det der virkelig betyder noget Guds Ord?

 1041

 Wmv

http://bibel-skolen.com/you-tube/film221-240/wmv-235.wmv

Daniel forudsagde problemerne med klimaet, økonomien og andre lignende ting.

 1042

 Wmv

http://bibel-skolen.com/you-tube/film221-240/wmv-236.wmv
Her kan de overvægtige få hjælp!

Se dette sted om din helse og sundhed.

 1043

 Wmv

http://bibel-skolen.com/you-tube/film221-240/wmv-237.wmv

Studer en Profeti
Der er mange profetier I Biblen, og mange har spurgt os om, hvordan det er den bedste måde at studere en profeti på, denne film giver dig nogle af de grundlæggende principper du altid skal bruge når du studerer en af Biblens profetier

 1044

 Wmv

http://bibel-skolen.com/you-tube/film221-240/wmv-238.wmv

Biblens tre dele
At Bibel er I tre dele, lyder som noget sluder, alle ved at den kun er I to dele, det gamle og det nye testamente, men prøv alligevel at se denne film, måske vil du så give mig ret I at den faktisk er I tre dele

 1045

 Wmv

http://bibel-skolen.com/you-tube/film221-240/wmv-239.wmv

Lusifer - Djævlen - Satan
Specielt I Åbenbaringens bog er der mange symboler og billeder, et af dem er om Djævlen, der også er omtalt som Dragen og Satan. Se denne film om dette symbol, jeg tror at du vil blive overrasket

 1046

 Wmv

http://bibel-skolen.com/you-tube/film221-240/wmv-240.wmv

Hungersnøden uden lige!
Den tørke der vil komme over jorden når loven om søndagshelligholdelse, bliver en realitet, vil forårsage en nød så stor, at vi slet ikke kan forestille os det. I dag 2009 dør der ca 100 om dagen af sult fordi nogle få ønsker at tjene flere penge på de forskellige fødevare.

 1047

 Wmv

http://bibel-skolen.com/you-tube/film241-260/wmv-241.wmv

En tid uden regn!
Eliases tid regnede det ikke I tre og et halvt år, det resulterede I en tørke og en hungersnød der aldrig er set magen til, men det er alligevel ingen ting imod den tid der ligger foran os. Specielt Europa og USA vil inden længe komme til at opleve en hungersnød med alle de frygtelige følger det har.

 1048

 Wmv

http://bibel-skolen.com/you-tube/film241-260/wmv-242.wmv

ADVARSEL
Kun folk med gode nerver, bør besøge 
http://www.klimaet.com/kl-dk77.htm da de oplysninger du får der er så chokerende og rædselsvækkende, at de kan forårsage depression!

 1049

 Wmv

http://bibel-skolen.com/you-tube/film241-260/wmv-243.wmv

Der er stadig grønne steder i Danmark.
Men også i Danmark vil der komme en hungersnød så frygtelig, at vi slet ikke kan forestille os det. Det er ikke blot mennesker og dyr der vil sulte og dø af tørst, men også alt i naturen vil ændre sig og menneskene vil begå de frygteligste forbrydelser for at få et glas vand eller en mundfuld mad.

 1050

 Wmv

http://bibel-skolen.com/you-tube/film241-260/wmv-244.wmv

Snart vil alle vandløb her i Danmark være tørlagt.
Inden længe vil himlen nægte at give regn, og der vil ligesom på Eliases tid komme en periode med tørke, hungersnød og andre meget frygtelige ting. De jordskælv, vulkanudbrud, oversvømmelser, flodbølger og lignende ting vi i dag kender er så små og ubetydelige at de i sammenligning med den tørke der kommer er det rene ingen ting