HER  KAN  DU  SE,  HVAD  DU  KAN  FINDE  PÅ  BIBEL-SKOLEN !

Vi håber at vi på denne måde kan hjælpe dig bedre igennem corona tiden, og give dig nogle gode posiktive ting at tænke på istedet for de mange deprimarende og negative ting der følger med corona tiden, som vil vare meget lang tid endnu. Ja, Jov, der bliver vaksineret og taget rigtig mange forholdsregler, men HERREN  DEN  ALMÆGTIGE  og  JESUS  KRISTUS  giver I biblen en ganske bestemt årsag til corona-tiden og Jesus fortæller os også I biblen at der efter cororona eller måske som en forstærkelse af corona kommer en meget værre tid, hvor det ikke er tusinde der dør, men millioner, som vil dø på grund af at de har valgt at følge en vej væk fra Jesus og de råd og den vejledning, han har givet i sit ord, det er disse ting vi her på bibel-skolen gerne vil hjælpe dig med at se nærmere på. Selv om du vil finde links til over 20.000 kristne hjemmesider, studier og flere andre ting, vil du ikke på en eneste side finde, at vi opfordrer dig til at vælge en anden kirke, præst eller leder end der hvor du er, Vi henviser IKKE  dig til et nyt trossamfund eller til en anden leder, men til Jesus!  
Hvis du mener at vi kan hjælpe dig med svar på de spørgsmål du har eller hvis du har en kommentar til det vi har lavet eller hvis du finder en side, link der er forkert, vil vi være MEGET  taknemmelige, hvis du vil sende en mail dil os.
bibel-info@mail.com
Med venlig hilsen  Esther og Hans

Vi har erfaret, at der er en del link der ikke virker, dette er bestemt ikke tilfredsstillende. Vi har også hørt, at der er nogle, af de helt utrolig mange, som ikke altid kan finde det de ønsker, dette er heller ikke tilfridsstellende, vi ønsker at ALLE hurtig kan finde de ting de ønsker. Derfor er vi nu igang med at lave en helt ny indholdsfortegnelse, hvor linkene virker og hvor der er en kort omtale af det pågældene program eller fil. Nogle har et ønske om hvilken type fil det er, dette har vi også  gjordt bedre.
Da vi er oppe I årene og vort helbred ikke er det bedste mere, så ved vi godt at dette måske er for stor en opgave for os at gå igang med, men vi prøver nu alligevel, men det vil tage nogen tid før vi er gennem de ca 20.000 sider vi har de fire steder vi har på nettet. Her I denne nye indholdsfortegnelse, vil du kunne se filer og programmer fra alle fire steder, og linket burde tage dig derhen hvor du ønsker det, skulle der mod vor forventning være et link, som ikke virker vil vi blive meget glade for en mail  bibel-info@mail.com der fortæller os nummeret på den link der ikke virker eller hvis der er andre problemer. TAK !

Det jeg foreslår er, at du først opretter en mappe til bibel-skolens indholdsfortegnelse.
Derefter foreslår jeg, at du downloader de fire mapper til den mappe du har oprettet

  20  af 20 opdat 20 juli  2021

   20 af 20 opdat 20  juli  2021

   20 af 20 opdat  20  juli   2021

   opdateret  den 1 sept  2021

   opdateret den 1 sept  2021

Nu synes jeg at du skal pakke de fem mapper ud, så de udpakkede filer kommer til at ligge I den mappe du har oprettet på din computer.
Den beste og hurtigste måde at finde de ting du ønsker på bibel-skolen er at bruge et godt søgepogram, dem er der mange af, som du kan downloade fra nettet, hvis ikke du allerede har et godt søgeprogram. Jeg har prøvet flere forskellige og de er alle gode til hver sit formål, men  
det program der er det bedste, at jeg har kunnet finde, og som opfylder de krav jeg har, prøv dette program og se om det også passer til dig.

Efter at du har installeret det på din computer skal nok bruge lidt tid på at gøre det helt klar til brug, som feks at det er htm filer den skal søge I og at det er den mappe du har oprettet til denne indholdsfortegnelse.

der er nu gået et stykke tid og jeg har opdateret filerne et par gange og I dag vil jeg opdatere igen fordi jeg har tilføjet flere programmer - link - jeg har også rodet lidt rundt I de pogrammer der er på nettet og her fandt jeg et program, som jeg synes er rimelig godt det er  file viewer

http://bibel-skolen.org/6000-PaaNettet/reg-index.htm
http://bibel-skolen.org/corona/corona-et.mp4

http://bibel-skolen.org/corona/corona-to.mp4

http://bibel-skolen.org/corona/corona-tre.mp4

http://bibel-skolen.org/corona/coruna-fire.mp4

http://bibel-skolen.org/1017-extra-indhold/550xextra-sunday.pptx

http://bibel-skolen.org/1017-extra-indhold/859xsunlov.pptx

http://bibel-skolen.org/1017-extra-indhold/860xsunlove.pptx

http://bibel-skolen.org/1017-extra-indhold/861xsundaylov.pptx

http://bibel-skolen.org/1017-extra-indhold/dna.html

http://bibel-skolen.org/9000-DenSidateTid/dst-menu.htm

http://bibel-skolen.org/4000-DetNYbabylon/menuen.htm

http://bibel-skolen.org/1017-extra-indhold/register-280til296.htm

http://bibel-skolen.org/1017-extra-indhold/register-297til313.htm

http://bibel-skolen.org/1017-extra-indhold/har-1.pptx

http://bibel-skolen.org/1017-extra-indhold/maaske.pptx

http://bibel-skolen.org/1017-extra-indhold/rede-22.pptx