Løbe NR

Type fil

link - omtale

1751

 

DU  SKAL  FØRST  LÆS  DENNE  TEKST  HER

De ting du kan se på denne side her er nogle af de første ting vi lavede da vi begyndte at uploade kristne tekster og studier. Men da der var nogle, som ikke kunne lide, at det var kristne tekster og studier hakkede de vore hjemmesider og ændrede på teksten, derfor begyndte vi at sætte teksterne ind I et DELPHI program, det er nogle af de over 20 år gamle delphi programmer, at vi nu har støvet af og har på denne side her. Men der er jo sket en meget stor udvikling I de 20 år der er kommet helt andre programmer og computeren er heller ikke det samme mere, specielt virus og fierwals er ændret meget. Jeg har stadig nogle af de 20 år gamle mikrosoft programmer og de meget kendte netscap og word perfect programmer, ingen af disse programmer kan jeg installere på de computere jeg har i dag, det er de nye og meget gode virusprogrammer der forhindre dette. Når et program er et vist antal år gammelt, vil virusprogrammet automatisk give en advarsel om at den kan være skadelig og at du bør slette dette program, ikke fordi det er et skadelig program, men fordi det er et gammelt program. Jeg håber, at du alligevel vil downloade denne pakkede mappe her med de programmer jeg har omtalt her på denne side.
Det første du skal gøre er at oprette en mappe du ønsker disse delphi programmer i. Du kan også vælge at have dem på en USB-pind.
Nu skal du så downloade pakken af de delphi programmer vi har valgt. Vi har brugt meget tid og flere forskellige programmer for at sikre os, at selv om du vil få flere advarsler om at det er en skadelig pakke med skadelige delphi programmer, så mener vi at det alligevel er sikkert. Du får advarslen fordi det er over 20 år gamle programmer og IKKE fordi de er farlige eller skadelige.
 Linket til denne mappe er   bibel-skolen.org/1040-delphi/1040-delphi.exe
Som sagt efter nogle advarsler er der alt efter din computer flere muligheder for hvad der sker, på min computer begynder den automatisk at pakke paken ud, og jeg kan se de udpakkede delphi programmer, klik på det program du ønsker at se og du får en menu hvor du kan vælge.

 

1752

 

Et gammelt græsk sagn fortæller om arkitekten og billedhuggeren Daidalos fra

Athen, der faldt i unåde hos kong Minos af Kreta. Sammen med sin søn Ikaros

blev han indespærret i den såkaldte Labyrint, hvor de dog hurtigt enedes om,

at de måtte se at komme ud i friheden igen. Daidalos gav sig til at studere

søfuglenes vinger, og han fik lavet to par vinger af en lignende konstruktion ved

hjælp af voks og fjer. Ved at baske med disse vinger steg far og søn op i luften

og regnede med at flygte til øen Sicilien.

Flyvning, celle, solen, fossiler, proteiner, sandsynlighed, udvælgelse,

 

1753

 

Alle taler om fremtiden. Alle ønsker en fremtid. Ingen kender

fremtiden. Ingen har den. Mange siger: Fremtiden er heller ikke

mere, hvad den var engang. De gruer for fremtiden.

Kristen, livet, praksis, præstation, ting, overleve, sundheden, brød, døren,

1754

 

Supermarkedernes hylder bugner med varer, som kan tilberedes på et øjeblik minut-mælk, minut-chokolade, minut-kaffe, minut-kartofler, minut-vafler, minut-budding og minut-brød. Vi lever i en tid, som er præget af en vanvittig travlhed. Vi farer af sted. Vi løber hid og did. Vi bruger hornet, når trafiklyset skifter til gult, for at ikke bilisten foran skal sinke os et sekund. Det hænder tit, at vi blot kommer til at vente, når vi har skyndt os allermest.

Fuldkomment, religion, omtaler, naglegabene, kirken, Kristus, største, beredt,

 1755

 

Retfærdiggørelse er et stort ord med en meget enkel betydning. Men det er et meget vigtigt ord, for det har med vor fortid og vor frelse at gøre. Når de synder, vi har begået i fortiden, er tilgivet, er vi »retfærdiggjorte.«

Apostlen Johannes opsummerer retfærdiggørelsen i disse ord: »Hvis vi bekender vore synder, er han trofast og retfærdig, så han tilgiver os vore synder og renser os fra al uretfærdighed.« 1 Joh. 1,9.

Muligheder, retfærdiggørelse, sejren, hjælp, stedfortræder, anger, bedrøvet, sikkertroen, besvaret,

b

1756

 

»Jeg kan se, at De er en meget heldig mand. Lad mig spå Dem!« Den skæggede østerlandske mystiker, som holdt krampagtigt fast i sin lille taske, der indeholdt hans jordiske besiddelser, banede sig vej hen til min vogn, som stod parkeret i nærheden af det travle Crawford Market i Bombay, Indien.

Fremtiden, profetiens, behov, glæde, hungersnød, Kristus, Gud, eden, omvendt, djævelen, yoga,

1757

 

»Jeg kunne ikke tænke mig at leve videre, hvis jeg vidste, at jeg aldrig ville blive lykkelig.« Den tankefulde unge mand, som sad over for mig, mente hvert ord, som han sagde.

Ville du ønske at leve videre, hvis du vidste, at du aldrig ville blive lykkelig?

Håb, glæde, findes, lys, gøre, kærlighed, nyt, bibelen, guddommelig, kilden, forståelsen,

1758

 

På en Gård i Nærheden af New Hampshire i de Forenede Stater boede engang en dreng, som hed Daniel Webster.

Han var lille af sin alder, men han havde et stort, sort hår og et par mørke øjne der var så vidunderlige, at man aldrig kunne glemme dem, når man engang havde set dem.

Daniel, fristelse, opføre, bedstefaders, udholdenhed, æresord,

1759

 

 

1760

 

I mange hundrede år har den katolske kirke været dominerende i Mellem og Sydeuropa; men i slutningen af det 12. århundrede opstod en lægmandsbevægelse - muligvis i den franske by Lyon - som kaldes "Valdenserne."

Valdenserne adskilte sig fra den katolske kirke ved at have prædikanter, der ikke var præster og ved at få Bibelen oversat til deres eget sprog.

Biblen, røveren, mælk, indbrudstyven, slange, plankeværket, doktorens,

761

 

I USA er man langt fremme med planer om at erstatte sygesikringsbeviset, de forskellige kort til pengeautomater og benzinstandere med et microchips. Det vil have mange fordele f.eks.

kan det ikke blive stjålet, man kan ikke glemme eller tabe det og det kan ikke blive misbrugt. Listen af fordele er lang og de fleste vil vælge at få en sådant chips. Dette er IKKE dyrets mærke, men det er med til at bane vejen for dyrets mærke. Når vi først har accepteret en form for microchips er det ikke vanskeligt også at acceptere en anden.

Biblen, dyret, vidner, lørdag, microchips, søndag,

1762

 

Kvinden så, at træet var godt at spise af og tiltrækkende at se på, og at det også var godt at få indsigt af, og hun tog af frugten og spiste.

Hun gav den også til sin mand, der var hos hende, og han spiste. 1Mos 3,6

Solen, måne, stjerner, vinde, sjæl, virkelighed, Gud sorgen, lyster,

1763

 

Det var i 1772. Der lå en næsten uigennemtrængelig tåge over London.

I en mørk og trist lejlighed midt i det myldrende East End stod der en mand og stirrede ind i kaminen. Han blev pludselig overvældet af en følelse af modløshed, grebet af en uudsigelig frygt, kastede kappen over sig og gik resolut hen imod døren. Han drejede nøglen og gik ud i natten.

Penge, verden, roret, sabbathen, stress, salomon, samson,

1764

 

1765

 

1766

 

I min studietid i København tog min svigerfar mig engang med ind til en gammel ven, han havde. Denne gamle mand, der nu altid lå til sengs, havde, da han blev 100 år, fået en pengegave af kong Christian X, og for den havde han købt et meget stort billede af den korsfæstede frelser, og dette billede hang nu over hans seng.

Bestå, handling, dom, lyde, Gud, kræver, bevist,

1767

 

Satan har arbejdet hårdt i Amerika for at indprente sig selv og sine principper i mennesker over alt og alle steder i hele landet. Han er nået ind i hjerterne og i hjemmene hos titusinder af mennesker. Selv om jeg har set denne bevægelse helt tydeligt i de sidste år, blev jeg meget overrasket da jeg hørte fra to af mine personlige venner hvordan "løgneren" havde lukket sig ind i deres liv.

Ånder, dæmonerne, skygge, dødens, sygdom, krig, nød,

1768

 

En dag i fremtiden kan du selv personligt komme til at sidde i en forsamling og høre på en strålende og flot person, der hævder, at han er den sande Kristus. Hvis du så lader øjnene afgøre det, tror du han er den sande Kristus. Hvis du lader ørerne afgøre det, tror du han er den sande Kristus.

Guds, dom, Israel, jøderne, syndfloden, følger, skriften, vægen,

1769

 

Hvad sker der, når i dag bliver til i morgen? Hvad sker der, efter at klokken er slået tolv? Morgendagen er indhyllet i mystik. Og vi kan kun lide de mysterier, som vi kan løse. Der er noget inden i os, som ønsker at åbne hver eneste dør, hvorpå der står: "Ingen adgang." Vi vil gerne vide, hvad der er omkring det næste hjørne, bag den næste bakketop.

Døden, død, ingen, Gud, glemmer, livet, rige, liv,

1770

 

1771

 

Da Jesus fortalte sine disciple om Jerusalems skæbne og begivenhederne i

forbindelse med sit andet komme, forudsagde han også de erfaringer, som hans folk

ville komme ud for, fra det øjeblik han blev taget fra dem, til han kom igen i magt og

herlighed for at befri dem.

Bibelsk, omvendelse, bøn, sjælen, fader, kristne, forfulgt, Guds, helbredelse, frelse,

1772

 

Alle burde kende til, alle burde kende til,

alle burde kende til, hvem Jesus er!

Han er liljen ud i dalen, han er morgenstjernen klar,

han er skønnere end tusind for min sjæl så dyrebar!

Ja, når Jesus er min broder, Himlens konge er min far,

da langt mere end titusind, jeg i Himlens bank jo har!

Solskin, Kristus, evangelium, dybere, træt, glade, sang, dag,bølger, himlen, indenfor,

1773

 

Men den, der synder med vilje, hvad enten det er en af landets egne eller en af de fremmede, håner Herren; det menneske skal udryddes fra sit folk.

Biblens, bøger, Jesus, tid, himmelske, trængselstiden, vilje, Guds, stemme,

1774

 

http://bibel-skolen.org/1034-skoleDelphi/skole-118d.docx

Ske din vilje.

1775

 

http://bibel-skolen.org/1034-skoleDelphi/skole-118e.docx

Vi skal ikke leve af brød, men af Guds ord.

Men nu hedder det: giv os i Dag vort daglige Brød. Gud vil ikke, at der skal komme noget selvfølgeligt ind imellem ham og os. En daglig Bøn om det mest nødvendige, en daglig Tak, fordi vor Bøn blev hørt. Som vi lærte i vort Hjem at sige Tak for Mad, det var en Grundregel, som til sidst virkelig gik ind i os, Maden har vi ikke Krav på, den er værd at sige Tak for, sådan vil Gud, vi skal lære at sige ham Tak. Derfor forklarer Luther Bønnen: Det er, Gud giver dagligt Brød også uden vor Bøn, endog til alle onde Mennesker; men vi beder i denne Bøn, at vi må skønne derpå og modtage vort daglige Brød med Taksigelse.