Begivenheder før Jesu synlige kommen!

Den sidste tid - De tre engles advarselsbudskab - Der er også ulve og falske forkyndere I din menighed.
Det høje råb.

Midnatsråbet, bered dig til den undersøgende dom, undersøg om du har den tro du ønsker og at den er I overensstemmelse med Jesu og biblens lære. Dom over de levende, søndagsloven.
De to vidner der kommer fra de to af de syv menigheder, lukker nu på Herrens bud, himlen så det ikke regner. Trængslen uden lige, de fleste vil tage dyrets mærke. Herren glemmer ikke dem der har vist at de ønsker ham, Herren.  Dyrets mærke = en registening.

Antallet af naturkatastrofer og menneskeskabte katastrofer vil explodere I antal. Der vil ske store jordskælv og vulkanudbrud steder, hvor man ikke har forventet det. Spiritisme vil blive en afgørende magt I den sidste tid. Lesbiske og bøsser og sex.

I de to tider vil der ske mange uventede ting, hungersnøden vil brede sig til lande, hvor der aldrig før har været hungersnød, og mange millioner vil dø af sult. Men der vil også være mange som omvender sig. Spiritismen får vedtaget et dødsdekret. Millioner af kristne dræbes.
Den halve tid er den mest alvorlige tid, da det er her, at Jesus forlader den himmelske helligdom og der er derfor ikke mere en mulighed for frelse. Tørken og sulten breder sig, både mennesker og dyr, dør nu af tørst og sult  De ti bud, kampen mod djævlen. Dødskretet, de afdøde viser sig.
Basunerne og plagerne kommer nu I en hurtig rækkefølge efter hinanden. En tredjedel af jorden brænder op, atlanterhavet vil blive til blod på grund af de mange skibe der går ned. Falske bedragere sælger nu falske afladsbreve. Mange får uhelbredelige bylder, kæmpe bølge tværs over atlanterhavet - de der har vælgt Herren Den Almægtige flygter, drikke vandet bliver til malurt.
De fem måneder, hvor de der ønsker det ikke kan tage deres eget liv. Mange vil bede bjergene om at falde over sig. De fire vinde bliver nu løst, men Herren vil bevare dem der har vist at de tilhører ham. Jakobs kampen - mange flygter ud fra byerne, de fire engle løses og dræber mange millioner.
Tegnene I sol måne og stjerner fortæller nu at Jesu synlige komme er meget nær. Det er den syvende basun og plage og det sjete segl. Et jordskælv større end alle andre jordskælv, mange dør af skræk, råber til bjergene, fald over os og skjul os. Alle der har valgt Herren opstår - de ti bud ses på himlen.
Her kan du se mere om kampen om, at få vedtaget en lov om søndagshelligholdelse Se hvad ledelsen I forskellige kristne trossamfund siger og hvad mange faglige foreninger siger. Hvilken rolde har den katolske kirke?